Scule second hand

Scule second hand

24 august 2021 De admin 0

Deși epoca în care trăim e diferită de ceea ce părinții noștri au trăit, când a cumpăra scule second hand era o opțiune luată consistent în calcul, la o privire mai atentă putem observa că achiziția de Scule second hand nu e deloc o alegere nepotrivită.

Piața de produse, inclusiv de scule, e suprasaturată. Brandurile mari se bat pe funcționalități din ce în ce mai avansate dar în paralel cu asta apar branduri mici care vor să crească dar și produse care imită originalul și nu au deloc intenția de a fi calitative ci de a face bani pe seama asemănării numelui sau culorilor sau formei.

Așadar, pentru achiziția unor scule care să facă față pe șantier ai nevoie de o sumă consistentă de bani și de mare atenție la achiziție. Dezavantajul este că nu la toate există un istoric de ani de zile pentru a vedea opinia unor oameni care au folosit îndelungat acele scule. Cam toate recenziile de pe net sunt scrise când a scos omul acea sculă din cutie și poate a apăsat de 3-4 ori pe butonul de power. Ca să nu mai punem la socoteală falsele recenzii pe care unii producători sau vânzători le scriu „din burtă” sau plătesc oameni să le scrie.

Scule second hand

Dacă analizăm sectorul de scule second hand avem și avantaje și dezavantaje. Dezavantajul clar e ca nu mai arată așa bine și că sunt deja folosite. E clar că necesită revizii și probabilitatea sa fie nevoie de reparații pe cont propriu e mai mare DAR, exista avantajul longevității, unele din ele fiind utilizate zeci de ani și câștigând pe drept renumele.

Sculele second hand sunt o alternativă bună când vine vorba de buget și rezistență. Cei ce lucrează de mult vreme pe șantiere, meseriașii vechi le preferă. Decizia este la fiecare în funcție de buget și de necesități.

Fortza oferă o gamă mare de Scule second hand pentru lucrul pe șantier si puteți vedea oferta pe site-ul Bazar Scule sau pe pagina noastra de olx.