Despre Fortza

Importator din Italia de produse Second Hand pentru șantier și producător de accesorii pentru construcții.

Facebook

Ne poti urmari pe facebook pentru noutăți, promoții si pentru a ține legătura.

Twitter

Mesajele scurte, comunicările rapide la ciripim către twitter.

Instagram

Comunicăm și prin imagini deoarece o imagine face cât o mie de cuvinte.

Povestea noastră

Experiența da 20 de ani de importare a macaralelor SAN MARCO ne oferă credibilitate. Avem experiența sutelor de contracte de închiriere a macaralelor din stoc. Echipele de service, reparații și mentenanță sunt pregătite să facă față oricărei provocări legate de macaralele din șantiere.

La fel profesionalismul pe celelalte sectoare de activitate este recunoscut fie că vorbim de schele pentru șantier, cofraje metalice de lemn sau PVC, utilaje pentru șantier sau scule pentru șantier.

Fortza.Ro SRL e specializată în vânzarea şi închirierea de macarale dar şi în serviciile conexe acestui domeniu, cum ar fi închirierea și vânzarea de schele petalice pentru construcții dar și accesoriile aferente. Ne recomandă cantitatea mare de schele vândute și închiriate dar și gama mare de accesorii disponibile. Comercializăm schele second hand din import Italia, picioare de schelă, podine pentru schelă, parapeți pentru schele, plasă pentru schelă, semnalizatoare pentru schele, scări pentru schele dar și produse asociate cum ar fi echipament de protecția muncii, gard de împrejmuire șantier, scule electrice, betoniere, scule de mână și multe altele.